در سومین روز از هفتهی مد مردانهی پاریس برای پاییز-زمستان ۲۰۲۶-۲۰۲۵، برند Issey Miyake از مجموعهی خود با نام Fly With IM MEN در Refettorio dei Cordeliers رونمایی کرد. این مجموعه تحت نام جدید IM MEN در فضایی ارائه شد که در آن فقط از نور سفید استفاده شده بود و یک بازوی مکانیکی که تکهای پارچه را حرکت میداد نیز در وسط رانوی قرار داشت.
مجموعهی پاییز/زمستان ۲۰۲۵ (FW25) برند Issey Miyake، گامی جسورانه در ادامهی میراث ایسی میاکهی فقید بود و نقطه عطفی در مسیر خلاقانهی این برند محسوب میشود؛ چرا که از خط جدید IM Men برای اولین بار به صورت بینالمللی رونمایی شد. IM MEN امسال در هفتههای مد، جایگزین خط موفق Homme Plissé Issey Miyake شده است که از سال ۲۰۱۹ در پاریس ارائه میشد. خط تولید IM Men -که در سال ۲۰۲۱ تحت هدایت مستقیم ایسی میاکه راهاندازی شد- بر اساس ادغام طراحی و مهندسی بنا شده است و نامش به خط تولید متوقفشدهی im product (فعال در دهههای ۷۰ تا ۹۰ میلادی) اشاره دارد.
طراحان خلاقِ خط جدید IM MEN، تیم سهنفرهی سن کاواهارا، یوکی ایتاکورا و نوبوتاکا کوبایاشی هستند. این لاین، زیرمجموعهی ایسی میاکه است که بر ترکیب تکنولوژی پیشرفته، طراحی تجربی و مواد پایدار تأکید دارد. نمایش نمادین “Fly with Issey Miyake” در سال ۱۹۷۷ نیز الهامبخش این مجموعه بود که مفهوم حرکت، سبُکی و تعامل پارچه با بدن را به تصویر میکشید؛ همچنین فلسفهی اصلی برند یعنی “پوشیدن یک قطعه پارچه” را نیز با ترکیب هنر، فناوری و کاربرد معرفی کرد.
در این مجموعه که شامل ۳۹ لوک بود، از مواد نوآورانهای مانند نایلون و جیر گیاهی و همچنین از طیف رنگهای ساده اما غنیِ ژاپن مانند مشکی، سفید، قهوهای و رنگهای زنده استفاده شده بود. طراحیهای این مجموعه نیز با الهام از هنر اوریگامی ژاپنی و زیباییشناسی غربی، ارتباطی فلسفی بین فرهنگهای شرقی و غربی ایجاد کردند. یکی از نکات برجستهی این کالکشن، اکسسوریهایی مانند شال، کلاه و همچنین کلاههایی با گوشگیرهای بلند بود.
فشنشو ایسی میاکه با حرکتی نمایشی به پایان رسید. مدلها لایهای از لباسهای خود را جدا کرده و مانند شنلی بر سر گرفتند؛ سپس در حالی که این قطعات پارچهای در هوا تکان میخوردند، مدلها روی صحنه دویدند و نمایشی از فلسفهی طراحیهای میاکه ارائه دادند. مجموعهی «با IM MEN پرواز کن» ادای احترامی به میراث ایسی میاکه و بیانیهای در مورد آیندهی مد این برند بود؛ جایی که هنر و فناوری با هم به پرواز در میآیند. در نهایت میتوان گفت که این مجموعه، رابطهی بین بدن، پارچه و حرکت را به نمایش گذاشت.